Bence fiam nagy lelkesedéssel nézi az IMDB-n tízből nyolc pontot elérő kanadai sorozat részeit a Discovery Channel-en, legyen szó zselés cukorról, sziklamászó felszerelésről vagy motoros dzsekiről.

A hétköznapi tárgyak gyártásáról szóló műsor 1991 óta készül, és amellett, hogy valóban rá lehet csodálkozni a bennünket körülvevő tárgyak hátterére, a gyártásautomatizálás csodáira, finoman kezelhető PR eszközt használhatnak így a gyártók.

Bár építőipari termékből bőven jutott az eddigi 18 évadban – a gipszkartontól az üveggyapot szigetelésig - , mégis magyar gyártót nem igazán lehet találni. Most azonban a Mediterrán tetőcserépről megtudhatjuk, hogyan készült. A nem túlságosan agresszíven brandingelt majd négyperces filmet a Spektrum készítette, és Tóth Szabolcs elmondása szerint most áprilisban kerül majd adásba.
 
 
Hab a tortán, hogy a profi kisfilmet sok helyen tudják felhasználni: kiállításokon, prezentációkban, weboldalon stb., illetve a rendszeres ismétlések miatt még három évig fel-felbukkan a tetőcserép készítés a Spektrumon.

A bejegyzés trackback címe:

https://acskapocs.blog.hu/api/trackback/id/tr724364670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása