Már jó ideje divat és emellett hasznos tanács is, hogy ki kell mozdulni a komfortzónából ahhoz, hogy kiemelkedő eredményre tehessünk szert. Igaz ez a sportolásra is és akár a karrier-mozgásokra is. Mindenhonnan ezt halljuk, lépd át az árnyékod, feszülj meg, mozdulj el a lehetetlen és lehetetlenül nehéz felé. Ahogy Muhammad Ali mondta, ő csak akkor kezdi el számolni a fekvőtámaszokat edzés közben, ha már fáj.hansgrohe_zuhanyfej_1.jpg

A Hansgrohe ezzel tökéletesen szembe megy, és igazuk is van. Legyen olyan pontja a napnak, ami a kényeztetésről, a jóérzésről, a komfortzóna kiszélesítéséről szól. A cég Raindance Select kézizuhanyfejét kaptam meg tesztelésre. A termékről szóló adatok között persze a fenntarthatóság jegyében szerepel, hogy 40%-kal kevesebb vizet használunk így, de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy élménnyé sikerült fokozniuk a zuhanyzást. A hatalmas, egyszerű vonalvezetésű króm zuhanyfej könnyű és végtelenül könnyen kezelhető. Egyetlen gomb található rajta, aminek a segítségével a három vízsugárfajta váltható: a sima zuhany, a levegővel dúsított zuhany - ami számomra a legkellemesebb, nyári zápor élményét nyújtotta, és a három intenzív vízsugárral dolgozó masszírozó funkció.

hansgrohe_zuhanyfej_2.jpg

A tervezők tökéletes utat találtak a vízkövesedő kétkezes funkcióváltás helyettesítésére, Jan Heisterhagen, a Hansgrohe termékmenedzsmentjének vezetője szerint: „A legújabb mérföldkő tehát nem egy bonyolult használati utasítás, hanem egy elegáns szabályozógomb, amivel egyszerűen gombnyomásra működtethetőek a különböző vízforrások.“

Ha befér egy ilyen szép formájú IFA tükör a fürdőszobába, akkor nem kell tovább keresgélni. Az ára is rendben van, ennyit kényeztetést megérdemel mindenki.

A bejegyzés trackback címe:

https://acskapocs.blog.hu/api/trackback/id/tr837752880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prednizon · http://munkahet.hu 2016.10.26. 11:00:28

Nagyon ígéretes, kipróbálnám a zuhanyfejet, bár ahogy sejtem az ára nem anynira barátságos.
süti beállítások módosítása