Egy bizonyos fokú szerethetőséget garantál, ha egy új épület igyekszik a környezetével jó kapcsolatot kialakítani, arról nem is beszélve, ha ZÖLD tanúsítványok bizonyítják a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettséget. A cukisághoz azért egy kicsit többre van szükség.

A Skanska a Váci-korridortól alig egyutcányira, a Kassák Lajos és a Lőportár utca kereszteződésénél építi közel 18.000 négyzetméteres irodaházát, a LEED platina előminősítést szerző Green House-t. Az építkezés közvetlen közelében egy óvoda van, és a Skanskások nem csak az épített környezetükre figyelnek, de a szomszédokra is. December 2-án a XIII. kerületi Meséskert óvoda Maci, Méhecske és Katica csoportját látták vendégül az építkezésen. A 60 gyerkőcöt Lego-figurákat idéző módon - és természetesen a fokozott biztonsági előírásokat betartva - biztonsági mellényben és sisakban kísérték körbe az építkezésen, részletesen mesélve a munkagépekről, munkafolyamatokról.

A kis építőmesterek december 9-én folytatják a közös munkát a nagyokkal egy kreatív nap keretei között. Ennél hálásabb fotótémát nehéz találni :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://acskapocs.blog.hu/api/trackback/id/tr493445804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása