2014 mindenképp a növekedés jegyében telik az építőiparban, bár a bázist jelentő korábbi éveknél nagyobbra ugrani nem egy lehetetlen küldetés. Az idei Construma a reménykedés, a bizakodás és a pozitív szemlélelet jegyében zajlik, a kiállítókkal beszélgetve mindenképp.

Mapei 2

Ahhoz képest, hogy korábban egészen erős eltolódás volt érezhető a kiállításból a vásár irányába, úgy néz ki, ez a folyamat megállt, sőt olyan gyártók jelentek meg ismét, akik több évet kihagytak, vagy még korábban nem állítottak ki, mint a Bachl, vagy a Velux. Megszűntek a felesleges, kiállító nélküli, padokkal kitöltött belső terek, kevesebb hely jutott a kapcsolódó építészeti, otthonteremtési, lakberendezési médiának. 

Új Ház Centrum
Az első két napon viszonylag sok volt a látogató ránézésre/érzésre, meglátjuk, hogy mit hoznak a közönségnapok, és mit mutat majd az összegzés a kiállítás után. A konferenciák száma a tavalyi 60 körüliről lényegesen csökkent. A legszebb stand díját a Mapei kapta, intenzív kék/zöld megjelenéssel és a korábbi években már megszokott hostess-hadseregével, akik tabletek segítségével regisztrálják a látogatókat a stand körül, akik némi információ, zöld bringák és nyeremények reményében szívesen adják meg adataikat. . A legnagyobbnak tűnő standja indén az ÚjHáz Centrumnak van, közel 400 négyzetméterrel, az A pavilon központi terét jelentő Építészkamarai szalmabála-installáció mellett. Ismételten sok gyártó jelent meg az Új Háznál, és a kereskedő szakemberi mellett a saját standdal nem rendelkező gyártók saját szakértői állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Passzázs 2

A showt egyértelműen a 4 év kihagyás után kiállító Velux nyúlta le. A teljes tetőablak kínálatát idén megújító dán gyártó nem túl nagy standdal állított ki, viszont a Hungexpo területén megjelenő reklámjai, molinói, óriásplakátai és az A és G pavilon közötti passzázs oszlopmatricái lenyűgöző erőt sugároztak.
A képgaléria képei nem mutatják az összeg megjelenő kiállítót, ez csak egy szűk gyűjtés. Akit érdekel a Construma, még vasárnapig van ideje kilátogatni. 

Velux

 

A bejegyzés trackback címe:

https://acskapocs.blog.hu/api/trackback/id/tr595911201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása