Nyáron a FAKRO DEF DU6 felülvilágító ablaka Red Dot Design 2016 díjat nyert, most pedig a járható felületű, lapostetőre ajánlott DXW felülvilágító ablak nyerte meg az Achiproducts által első alkalommal kiírt Design Díjon az épülethéj kategória legjobbjának járó címet.

Nemrég fejeződött be az első Archiproducts Design Díj verseny, amelyet az egyik legjelentősebb nemzetközi építészeti online magazin írt ki. A díjra 250 vállalat 490 terméke pályázott 15 országból. A FAKRO DXW lapostetőre ajánlott, járható felülvilágító ablaka az Épülethéj kategória legjobbja címet nyerte el.

A győzteseket 25 tagú, a legbefolyásosabb építész stúdiókból álló nemzetközi zsűri választotta ki. A zsűri tagjai egymástól függetlenül, egy szavazási platformon adták le a saját személyes jövőképüket tükröző véleményüket design és építészet vonatkozásában.

A díj kiírásának egyik célja az volt, hogy a termék és tervező közötti kapcsolatra reagáljon, biztos és megbízható megoldásokat kínálva az építészek számára az ötleteik nap nap utáni megvalósításához.

 ada2016_for_dxw_banner_facebook.jpg

A megerősített szerkezetéből adódóan rendkívüli szilárdságú, csúszásmentes bevonatú és külső laminált üvegezésű DXF járható felülvilágító ablak a magas szintű innovációnak és az elbűvölő megjelenést csúcstechnológiával ötvöző kialakításának köszönhetően lett díjazott.

(forrás: sajtóközlemény)

A bejegyzés trackback címe:

https://acskapocs.blog.hu/api/trackback/id/tr7611927073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása