A két évvel ezelőtt, a TFH-n megrendezett első Építő Marketing Szeminárium után Rajki Diáék csapata ismét építő-marketinges szemináriumot rendez, ezúttal a Construmán, április 6-án.

Az első sorban online megoldásokra és a CSR-ra fókuszáló szeminárium a válság által megtépázott szektor szereplőit várja ("finomhangolt, költséghatékony marketing megoldásokkal" - a szervezők meghívója alapján). Az előadók közül én leginkább a The Cook-os Király András social networking témájú előadására vagyok kíváncsi, és Patartics Zorán "Hogyan érjünk el építészeket" című előadása is érdekes lesz. Biztos vagyok benne, hogy ismét lesz lehetőség kötetlen beszélgetésekre is a marketinges kollégákkal, ez kifejezetten jó része volt az előző szemináriumnak.

A Build-Communication a Hungexpo-val közösen Ne csak a logód legyen zöld elnevezéssel pályázatot is kiírt vállalati felelősségvállalás témában, annak érdekében, hogy minél szélesebb körben váljanak ismertté az építőipari és ingatlanpiacon futó vállalati felelősségvállalással kapcsolatos projektek, megoldások (leadási határidő március 28.).

Részletes infó az epitomarketing.hu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://acskapocs.blog.hu/api/trackback/id/tr492749707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rajki 2011.03.21. 07:58:09

Megvenni vagy megnyerni?

Arra kértük az előadókat, hogy a címen kívül egy rövid összefoglalót is küldjenek előadásuk tartalmából.

Patartics Zorán, építész, a "Megvenni vagy megnyerni?" című előadásához a következő "tartalmi ismertetőt" küldte:

"- Gyere, játsszál velem - javasolta a kis herceg. - Olyan szomorú vagyok...
- Nem játszhatom veled - mondta a róka. - Nem vagyok megszelídítve.
- Ó, bocsánat! - mondta a kis herceg. Némi tűnődés után azonban hozzátette: - Mit jelent az, hogy "megszelídíteni"? "
részlet A.Saint de Exupery: A kis herceg-ből.
süti beállítások módosítása